Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Vadak Ura musical minikoncert az Állati jóó! Családi napon - beszámoló

Visszapillantás a tegnapi eseményre itt.Ez tényleg Állati jóó volt! Ma reggel sok soproni kisgyermek ébredt úgy, ő szeretne újra találkozni Azukával, a varacskos disznólánnyal, Agyarral, a vaddisznóvezér fiával, Szerafinával, a rókaúrnővel, és Hektorral, a medvevezérrel. A Vadak Ura - The Covenant musical főszereplői, Békefi Viktória, Papp Attila, Kisfaludy Zsófia és Savanyu Gergely vendégeskedett a Pro Kultúra Állati jóó! című családi napján a Liszt Ferenc Kulturális Központban vasárnap délután. A jelmezes fotózkodás és a minikoncertjük sokakat vonzott. Remek hangulatban, vidám, önfeledt, lelkes gyermeksereggel körülvéve adtak ízelítőt a nyáron látható grandiózus produkcióból. A Soproni Petőfi Színház és a TBG Production közös előadása július 22-én, 23-án, 29-én és 30-án tekinthető meg a Fertőrákosi Barlangszínházban. Ekkor fény derül arra: ki lesz a Vadak Ura a Fertő-táj 7 csodájának egyikében. 

A Vadak Ura – The Covenant családi musical az elmúlt időszak egyik leglátványosabb produkciójaként ért el országos sikert Pataki András rendezésében. Műfaji, zenei sokszínűség, ámulatba ejtő jelmezvilág, páratlan látvány, géppuskalábú táncosok, LED-falak, animációk jellemzik az előadást, amely egy erdőben zajló humoros, izgalmas, szórakoztató történetet mutat be sztárénekesekkel.
A darabban az állatok nyolc klánba tömörülve élik békésnek tűnő mindennapjaikat. Az uralkodójuk azonban hirtelen eltűnik, az erdő egysége megrendül, a klánok meggyengülnek. Az állatoknak – ősi szertartás szerint – mihamarabb meg kell választaniuk az új vezérüket, a Vadak Urát. A klánok tanácsának három legerősebb tagja – a Medvék Klánja, a Farkasok Szövetsége és a Rókák Nemzetsége – pályázik a trónra, akik mindent bevetve, eszükkel, erejükkel, bátorságukkal, sármjukkal és ravaszságukkal küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

Az Állati jóó! családi napon - amely egyben a klímatudatos Sopron városért nevet viselő roadshow első állomása volt - a Vadak Ura főszereplőivel találkozhattak kicsik és nagyon. Az előadás jelmezeit viselői színművészekkel rengetegen fotózkodtak, és a várakozáson felüli sokaság előtt adtak ízelítőt az idei barlangszínházi szezon kiemelkedő családi musicaljéből. A mesélő Savanyu Gergely volt, aki két szerepben is látható az előadásban.
Az előadás szereplői:

Békefi Viktória – Azuka

Budai Márton Zoltán – Kafa, Bódog

Czeglédi Ákos – Kafa, Bódog

Falusi Mariann – Wanda

Fekete Kovács Veronika – Azuka, Mira

Fésűs Nelly – Wanda

Füredi Nikolett – Szerafina

Gábor Anita – Mira

György Rózsa Sándor – Balkó

Imre Sebastian – Kafa, Bódog

Janza Kata– Wanda

Kisfaludy Zsófia – Szerafina

Kósa Zsolt – Alfréd, Gusztáv

Kristóf Dániel – Kafa, Bódog

Kovács Áron – Hektor

Magyar Viktória – Azuka

Makrai Pál – Alfréd

Mikola Gergő – Balkó

Ódor Kristóf - Agyar

Papp Attila – Agyar

Patonai Zsolt – Kafa, Bódog

Pesák Ádám – Agyar

Ragány Misa – Agonisz

Sánta László – Agonisz, Gusztáv

Savanyu Gergely – Hektor, Gusztáv

Simon Boglárka – Szerafina

Szabó Máté - Agonisz, Balkó

Szentmártoni Norman – Hektor
>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<