Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Találkozz személyesen a Vadak Ura musical szereplőivel áprilisban!

Április 10-én Állati Jóó! családi napot tart a Pro Kultúra Sopron a Liszt Központban, ahol többek között személyesen is találkozhattok Békefi Viktóriával, Kisfaludy Zsófiával, Papp Attilával és Savanyu Gergellyel is!


>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS A CSALÁDI NAPRA <<


Az egész nap az állatokról és a természetről szól majd április 10-én a Liszt Központban, Sopronban. Mese és játék, állati jóó hangulat egész nap. A rendezvény legfőbb üzenete az állatok, az erdő szeretete és megóvása, valamint kiemelten a klímavédelem. Ebben a témában várják a kicsiket és nagyokat, a természetkedvelő családokat játszóházak, kézműves foglalkozások, színházi előadások, minikoncertek és állatbemutatók. 
Az esemény vendégei ízelítőt kaphatnak a Vadak ura című családi musicalből, ahol a helyszínen is lehetséges lesz majd a jegyvásárlás az előadásra, melyet nyáron hat alkalommal is láthatnak majd a Barlangszínházban. A családi napon kedvező akciókkal, ajándékokkal várják a darab iránt érdeklődőket. Az „állati jó” jelmezbe bújt szereplők közül pedig a rajongók végre személyesen is találkozhatnak kedvenceikkel, hiszen a rendezvényen nem csak fellépnek, de végig jelen lesznek a musical szereplői közül: Békefi Viktória, Kisfaludy Zsófia, Papp Attila és Savanyu Gergely. A színészek már nagyon várják a személyes találkozókat, és közös képet is lehet majd készíteni velük.


Békefi Viktória és a jelmeze, Azuka a Vadak Ura musicalből


A családi nap programjai közé tartozik két állatbemutató is, ahol közelről ismerkedhetünk meg például egy rókával is. A délutánon az érdeklődők mézet kóstolhatnak, megismerhetik a pólónyomás titkát, ízelítőt kaphatnak az idei Tündérfesztivál édes ízeiből.

A gyermekek pecsétgyűjtő lapocskával járhatják be az állati jó helyszíneket, amelynek leadása után meglepetés várja őket.

Az erdő beköltözik a Liszt Központba, ahol játékos feladatok várják a gyermekeket. Lesz fotófal is és a Fertőhangsági Nemzeti Parkot játékokkal, kézműves foglalkozásokkal ismerhetjük meg, ahol az is kiderül, hogy hogyan védik meg a rákosi viperát a Hanságban. A Petőfi Klub gondozásában is játszóház várja majd a kicsiket.


Jelmezek a Vadak Ura musicalből


 "A klímatudatos Sopron városért" roadshow-n belül rengeteg érdekes témáról lesz szó, nem csak nagyoknak, hiszen a kicsik is részt vehetnek a mini lakossági fórumon, ahol aztán a klímatudatosság felmérő kvízében is részt vehetnek. De lesz még szakértői tanácsadás -  ahol a kiemelt témák közé tartozik az is, hogy hogyan lehetnének a hétköznapok is klímatudatosak.

Az eseményre szeretettel várják a családokat, érdeklődőket, természet és állatbarátokat és mindenkit, aki szeretne kikapcsolódni!

Ez állati jó lesz!


A Vadak Ura családi musical szereplői: Savanyu Gergely, Kisfaludy Zsófia, Papp Attila


Részeletes program:

2022. április 10.

10:00 NépmesePont: Pöttömszínház

14:00 Liszt terasz: HJAMI ütősei / Vadak Ura musical minikoncert és fotózás a szereplőkkel

A szereplők közül itt lesz velünk: Békefi Viktória, Kisfaludy Zsófia, Papp Attila, Savanyu Gergely

14:30-18:00 Liszt Központ: játszóház és kézműves foglalkozások: Erdő háza, Eszterházy Palota, Erdészeti Múzeum, Fertő-Hanság Nemzeti Park, Nemzeti Művelődési Intézet, Klímatudatos Sopron, Zöld Kezek, Alkalmazott Művészeti Intézet - Állati Jóó pólónyomás / Mézes - méhes bemutató

15:30 Petőfi Terem: Hímzett igricek - Bőröndmesék

16:00 Népmesepont: Pöttömszínház

16:30 2. emeleti előtér: Vadak Ura minikoncert: Békefi Viktória, Kisfaludy Zsófia, Papp Attila, Savanyu Gergely

17:30 Petőfi Terem: Hímzett igricek - Bőröndmesék


Belépő: 1300 Ft

Családi belépő (3-5 fő): 3500 Ft

A Pöttömszínház belépői érvényesek a családi napra!


A rendezvényen együttműködő partnerek: Erdő háza, Esterházy Palota Erdészeti Múzeum, Fertő-Hanság Nemzeti Park, Nemzeti Művelődési Intézet, Petőfi Klub, Sopron Klímastratégia, Zöld kezekNe felejtsétek a Vadak ura musicalre kedvezményes gyermekjegy kedveskedünk nektek, hiszen minden 18 év alatti számára 50% engedményt biztosítunk a musical jegyek árábólA kedvezményre való jogosultságot belépéskor ellenőrizzük.>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS A MUSICALRE <<<