Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Szereplőváltozás a Lehár-gálában

Az előre kiadott műsortól eltérően betegség miatt Boncsér Gergely, a Magyar Állami Operaház művésze énekli Jenei Gáborral együtt a tenor dalokat a Lehár-gálaestben a Fertőrákosi Barlangszínházban.A népszerű énekes több szakmai díjat is magáénak tudhat. Érdekesség, hogy 2010-ben a Lehár Ferenc Nemzetközi Operett Énekversenyen ő volt a bonviván kategória győztese és egyben közönségdíj nyertese is. 


>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<


Lehár Ferenc életműve előtt tiszteleg az a gálaest, melyet június végétől német nyelven többször, s a nagy érdeklődésre való tekintettel július 2-án magyarul is megtekinthet a közönség a fertőrákosi barlangszínházban. Erre az előadásra minden jegy elkelt.

A kétszer 45 perces műsort szerkesztő Benedekffy Katalin szoprán szólista mellett a szubrett Szeghő Adrienn lesz, a két tenor pedig Boncsér Gergely és Jenei Gábor. A zenekaros produkció karmestere Oberfrank Péter, közreműködnek a szentesi Szilver Táncsport Egyesület táncosai Princze Nóra koreográfus vezetésével. A műsort Rupnik Károly színművész konferálja. A nézők többek között hallhatják a Messze a nagy erdő, a Vágyom egy nő után, az Apacslegény, Bár az asszonyhoz senki sem ért, a Gyerünk tubicám slágereket. Elhangzik a legendás Vilja-dal, és Daniló belépője is. A látványvilágot LED-falas vetítésekkel színesítik.