Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Nézővonzó barlangsztárok a következő évadban

Királyok és királynők évada!

>>>ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS<<<


Zorán koncertje, a Csókkirály produkció, Rúzsa Magdi szeptemberi fellépése, valamint Huszka Jenő és Szilágyi László Sissi, a magyar királyné című operettje röviddel az évad meghirdetése után vezeti a nézői érdeklődést a jövő évi barlangszínházi programok között. Műfaji sokszínűségben rekordként hatvan előadás látható a fertőrákosi játszóhelyen. Már december 1-től zajlik a jegy és bérletárusítás, a közönség akár karácsonyi ajándékként is vásárolhat belépőket. Itt a teljes műsor!


Élénk az érdeklődés a királynők és királyok évada iránt. A fertőrákosi barlangszínház műsorát széles kínálat jellemzi. A musical, a dzsessz, az operett, a rock and roll, a komoly-és könnyűzene legnagyobb szerzőinek, népszerű előadóinak nagyszabású történetei, szerzeményei elevenednek meg a színpadon a műfaji sokszínűség jegyében. Már most sokan elkezdték vásárolni jegyeiket a jövő évi szezonra.

A fent említett produkciók mellett érzékelhetően egyre többen kíváncsiak a most születő új magyar műre. Az Ég tartja a Földet – Erzsébet, a szerelem szentje címmel készül musical Árpád-házi Szent Erzsébetről. Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde darabját június 4-én láthatják ezen a játszóhelyen több mint száz szereplővel a Forrás Produkció előadásában.

A budapesti előadások sikere után a közönség keresi a lehetőséget, hogy a barlangszínházban nézze meg az új magyar gigaprodukciót. A Vadak Ura – The Covenant című nagyszabású családi musical a Soproni Petőfi Színház és a TBG Production közös előadása július 22-én, 23-án, 29-én és 30-án tekinthető meg. A sztárénekeseket felvonultató látványos előadás premierje Pataki András rendezésében október közepén a fővárosi RaM Színházban tartották. A zenés darab írója Egressy Zoltán, a zeneszerző Sebestyén Áron, a dramaturg és a dalszövegek szerzője Müller Péter Sziámi.

A visszajelzések szerint sokan örülnek Dés Lászlónak és barátainak július 16-ai koncertjének. A műsor vendége Básti Juli és Mácsai Pál lesz.

A fertőrákosi barlangszínház 2022-es évadát május 27-én a Punnany Massif zenekar nyitja meg. Másnap Szulák Andrea és a Stúdió 11 Ensemble ad koncertet. Erre a hétvégére is egyre többen foglalnak helyeket.

A fertőrákosi kőfejtőt és témaparkot április 1-től nyitják meg.