Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Magnetikus barlangsztárok - Már három előadás teltházas!

Mágnesként vonzzák a nézőket a fertőrákosi barlangszínház nyári programjainak sztárjai, produkciói.

A királynők és királyok évada még el sem kezdődött máris három esemény teltházas. Zorán koncertje, Huszka Jenő és Szilágyi László Sissi, a magyar királyné című operettje, Rúzsa Magdi fellépése már most pillanatok alatt megtelt. Minden várakozáson felüli nagy az érdeklődés Az Ég tartja a Földet – Erzsébet, a szerelem szentje címmel készülő musical iránt, amely Árpád-házi Szent Erzsébetről szól. A Vadak Ura – The Covenant című nagyszabású családi musical a Soproni Petőfi Színház és a TBG Production közös előadása július 22-én, 23-án, 29-én és 30-án tekinthető meg. Érdemes a foglalásokról időben gondoskodni, mert a hatalmas sikerű darabra egyre jobban fogynak a jegyek. Ráadásul most a 18 év alatti fiataloknak a Vadak Ura előadásra a jegyek 50%-kal kedvezőbben válthatók!

>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<A fertőrákosi barlangszínház műsorát széles kínálat jellemzi. A musical, a dzsessz, az operett, a rock and roll, a komoly-és könnyűzene legnagyobb szerzőinek, népszerű előadóinak nagyszabású történetei, szerzeményei elevenednek meg a színpadon a műfaji sokszínűség jegyében.Bérletkonstrukciók:


Barlangbérlet

Bármely 4 db, különböző előadásra szóló jegy megvásárlása esetén a jegyek árából 20% kedvezményt biztosítunk.

(Az Ötórai hangoló, a Jazzcsütörtök és a Kékfrankos bérlet koncertjeinek kivételével)


Dohnányi bérlet

5 alkalomra szóló bérlet a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar „Ötórai hangoló” című koncert sorozatára. 6.000 Ft


Vadak ura – gyermekjegy

Minden 18 év alatti számára 50% kedvezményt biztosítunk a jegyek árából.

A kedvezményre való jogosultságot belépéskor ellenőrizzük.


50% kedvezmény a Soproni Petőfi Színház 2021/2022-es évadára váltott bérletes nézőknek

Bérletes nézőink a Barlangszínház 2022-es előadásai közül egy választott produkcióra kedvezményesen válthatnak jegyet. A kedvezmény csak személyesen érvényesíthető.


Drumbérlet

A SopronDrum fesztivál két koncertjének egy időben történő jegyvásárlása esetén 20 % kedvezményt biztosítunk a jegyek árából. A kedvezmény a két koncertre történő azonos számú jegy vásárlása esetén vehető igénybe.