Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Barlang 2024
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

LAST MINUTE KEDVEZMÉNY!

A hétvégén a Fergeteges - Sissi legendája előadást láthatjátok, melyre még korlátozott számban kaphatók jegyek, ráadásul most csak 4000 Fortinért!



Csapjatok le rájuk!

Akciónk a készlet erejéig tart!

Jegyek válthatók kedvezményesen jegyirodánkban és online!


>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<


TBG Production előadása az ExperiDance táncművészeivel és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáival

A színpadon fellép az ExperiDance 22 fős tánckara és a 100 Tagú Cigányzenekar 20 fős szólistái.


A legendás szerelem ihlette az ExperiDance táncművészeinek és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáinak közös produkcióját. A táncdráma hősei egy lázadó királyné, egy vakmerő gróf és egy csodaszép cigánylány, akik eltáncolják a soha be nem teljesülő szenvedély hol felfokozott, hol gyötrelmes pillanatait.

A szerelmes találkozások és elválások egy pompázatos bálon történnek, ahol a 100 Tagú Cigányzenekar szólistái húzzák a talpalávalót. A zenekar, mely 2014 márciusától hivatalosan is hungarikum, vagyis magyar nemzeti csúcsteljesítmény, a táncosok mellett garancia a fergeteges színházi élményre.


Az előadás 2x55 perc, 1 szünettel.



Még nincs parkolójegyed? A Barlangszínház előadásaira érkező nézőinknek a kőfejtő parkolójában (korlátozott számban) az előre megvásárolt parkolójeggyel rendelkező nézők részére garantált megállási lehetőséget biztosítunk érkezési időponttól függetlenül. A parkolójegy - ELŐRE - a jegyirodáinkban és online is megváltható 2000,- Ft/gépjármű a https://prokultura.jegy.hu/ oldalon, már az előadásra szóló jegyvásárlással együtt, vagy attól függetlenül.


Ingyenes parkolási lehetőséget a megmaradó szabad helyeken és a Mithrasz vendéglőnél továbbra is biztosítunk.
Online parkolójegy vásárlás: >>> ONLINE PARKOLÓJEGYET VESZEK <<<