Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Közönségtalálkozó és könyvbemutató Zsuffa Tündével, Az Ég tartja a Födet szerzőjével, HOLNAP!

Találkozzunk holnap 17 órakor a Liszt Központ Munkácsy termében Zsuffa Tündével, Az Ég tartja a Földet című musical könyvének szerzőjével.

04.20-án, szerdán, azaz holnap, Zsuffa Tünde lesz az Isten és a világ kiállítás kísérőprogramjának vendége. Beszélgetünk majd többek között Az Ég tartja a Földet című könyvéről, amely könyvből készült előadást nyáron láthatják a Barlangszínházan. ✨
A könyvbemutató és közönségtalálkozó 17 órakor kezdődik a Liszt Központ Munkácsy termében.

A könyvbemutatóra és a közönségtalálkozóra a belépés ingyenes.

Várunk mindenkit sok szeretettel!
Az Ég tartja a Földet musical Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde Árpád-házi Szent Erzsébetről szóló darabját június 4-én láthatják a nézők a Fertőrákosi Barlangszínházban a királynők és királyok évadában Cseke Péter rendezésében. A hatalmas érdeklődésre jellemző, az előadásra már minden jegy elkelt. Az ország élvonalába tartozó énekessztárokkal készült mű bemutatóján színpadra léptek a soproni társulat kedvelt művészei, Papp Attila, Kisfaludy Zsófia, Horányi László. A produkció főszerepeit a rendszeresen itt játszó Békefi Viktória és Vastag Tamás énekelte a premieren is az Erkel Színházban, Budapesten.