Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Jön a Punnany Massif!

Májusban találkozzunk és bulizzunk egyet a nyitókoncerten!


>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<


A Punnany Massif koncertje indítja el a Királynők & királyok évadát május 27-én a Fertőrákosi Barlangszínházban. Pörgős ütemek, sokatmondó szövegek, hatalmas energiájú fellépések jellemzőek rájuk. Remekül, jó érzékkel ötvözi a funk-rockot, a népzenét, az elektronikát és a hip-popot. Jó ideje ők az egyik legnépszerűbb hazai fesztiválzenekar, s rövidesen megünnepelhetik 20 éves fenállásukat.



Fotó:  Hegyi Júlia Lily 


A Punnany Massif zenekar az elmúlt évtizedben sokakkal megszerettette egyedi recept alapján kikevert hangzásvilágát. Mára a hazai zenei élet egyik meghatározó áramlatává vált ez az eredetileg egzotikusnak számító mixtúra, az élő hangszerekre, zenekarra épülő, magyarul előadott dalkavalkád. A zenekart 2003-ban alapították. A két alapító tag, Felcser Máté „RendbenMan” és Farkas Roland „Wolfie” 1994-ben találkozott először, az első Punnany Massif lemez 2006-ban jelent meg Körkorkép címmel, s 17 dalt tartalmazott. Ezt több sikeres albumuk követte. Számaik közül máig népszerű az Engedd el, a Vendéglős, a Kopoggyá, ugyanígy a Másfél hete, az Utolsó tánc, a Hétköznapi Hősök s nem különben a Szabadon, a Mosoly és az Élvezd nagyon című dalok. A Punnany Massif amellett, hogy megnyerte magának a közönséget, számos szakmai díjat is begyűjtött.

Azt is mondhatni rájuk, sportos zenekar, hiszen a 2021-es tokiói olimpára írt dalukkal, a TOKIIIOOOOO-val drukkoltak a magyar küldöttségnek. Most rengetegen várják a zenekart Fertőrákoson. Falrengető barlangnyitányként, nagy bulival. 


Hallgass bele az legújabb dalukba: Punnany Massif - Gondolkodós



Fotó: Hegyi Júlia Lily