Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Honeybeast-buli pénteken!

A legnagyobb hős és egy kirobbanó erejű, egyedi hangú együttes új dalokkal visszatért a színpadokra. Másfél év kényszerszünet után padlógázzal vágtak neki a nyári fellépéseknek.

Online jegyvásárlás


Fergeteges Honeybeast koncert vár a közönségre, rajongókra augusztus 6-án a fertőrákosi barlangszínházban. Tarján Zsófia, a csapat énekesnője és a zenészek már nagyon készülnek a találkozásra, hogy a Fertő-táj 7 csodájának egyikén tartsák meg a szezon legemlékezetesebb buliját. Energiából nem lesz hiány, ezt már most garantálják, hiszen ők mindig így játszanak.

Pécs, Níregyháza, Szentes, Budapest, Esztergom. Ezekben a városokban mind fellépett már júniusban a Honeybeast és a várakozáson felüli fergeteges hangulat jellemezte a koncertjeiket. A közönség táblákkal, üdvözlő szavakkal, rigmusokkkal várta a zenekart. A csapat pedig tényleg mindent beleadott. Megható, érzelmektől sem mentes, szenvedélyes találkozások, nagy bulik voltak ezek, amikor az alkotó, a színpadra álló zenakar végre nézők előtt játszhatta azokat a dalokat, amelyek így kelnek életre a lelkekben.

A Honeybeast elhozza Fertőrákosra a tavaly készült lemezének, az EGO címűnek a dalait, és ízelítőt nyújtanak már azokból a számokból is, amelyek azóta születtek meg. Természetesen az emblematikus slágereik sem maradhatnak ki a műsorból, hiszen A legnagyobb hős, az Egyedül, az Így játszom, vagy a Bódottá mind beírta magát a magyar könnyűzenei élet történelmébe.

A 2005-ben Szegeden alakult elektronikus pop-rock zenét játszó zenekar egyszerre repít a magasba lélekemelő melódiáival, és ránt vissza a földre mély, fanyar, drámai, több értelmű szövegeivel. A dalszerző az együttes gitárosa, Bencsik-Kovács Zoltán, aki meghatározta eddig is a csapat gondolatvilágát. Neki köszönhető az, hogy a számok gyakran megelőzik korukat, úgy reflektálnak a világra. Külön érdekesség, hogy a Túlélő című dal - melyben Caramel is közreműködik - már jóval a világjárvány előtt született, sőt, megelőzte az Ausztráliában kitört erdőtüzeket, mégis megjövendölt egy korszakot. A Honeybeast abban is különleges a magyar zenei életben, hogy a dalokban sokszor valós szituációk alapján megfogalmazott történeteket mesélnek el, ám a végső megoldást, tanulságot mindig a hallgatóra bízzák, ő hogyan értelmezi az adott számot.

A zenei és szövegvilág, amely egyedivé tette őket a hazai zenekarok között mindenütt képes volt élni és hatni. A rajongók készülhetnek, mert a Honeybeast is nagyon készül a nyári találkozásra, hogy Fertőrákoson is emlékezetes koncertet adjanak.

Harmadik csengetés podcast műsorunk Tarján Zsófiával:

http://soundcloud.com/pro-kultura-sopron/harmadik-csengetes-tarjan-zsofia

Beharangozó interjú honlapunkon itt:

http://www.soproniszinhaz.hu/hirek/1759-honeybeast-vegso-hatarok.html