Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Hangvarázslat készül szombaton

A nyár nagyon várt zenei utazásának szereplői érkeznek a Fertő-táj 7 csodájának egyikébe, hogy megtörténjen a hangvarázslat.

A soproni közönség kedvence, Stéphanie Schlesser és a szintén magyar származású Laurent Ban Párizsi éjszakák címmel nagyszabású francia életérzést idéző produkciót hoz a fertőrákosi barlangszínházba augusztus 21-én. Edith Piaf, Charles Aznavour, Yves Montand sanzonjaitól a Rómeó és Júlia, a Nyomorultak, a Notre-Dame de Paris musicaleken át a Házibuli című film zenéjéig örökzöld dallamok csendülnek fel ezen az esten. Meghívott vendégeiknek, a műfaj kiemelkedő egyéniségeinek: Chiara Di Barinak, Yoann Launaynak, Yannick Schlessernek közreműködésével jön létre a show. A nagyszabású koncerten soproni zenészek is színpadra lépnek, az est konferansziéja Savanyu Gergely színművész.


Az est különlegessége, hogy Horváth Tamás trombitás, szárnykürtös vezetésével soproni zenészek is színpadra lépnek az eseményen. A zongoránál Vontszemű Miklóst láthatjuk, Alasztics Balázs szaxofonozik és klarinétozik, Giczi Kurt basszusgitározik, bőgőzik, Migovics Zoltán harmonikázik, Horváth Csaba harsonázik, a doboknál Boegán Péter ül, valamint ütőhangszereken játszik Schneider Szilveszter. Szinte mindegyikük részt vett már a Petőfi Színház zenés előadásaiban. A koncert konferansziéja a soproni társulat kedvelt művésze, Savanyu Gergely színművész, akit ugyancsak barátként köszönthet Stéphanie és Laurent, mert a soproni teátrum zenés előadásainak, műsorainak, produkcióinak rendszeres szereplője. Játszottak, léptek is fel együtt.

A szereplőkről, műsorról itt olvashatnak:

Párizsi éjszakák sztárénekesekkel