Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Témapark - Interaktív kaland
Barlangszínház

Kultúra és kirándulás egy helyen

Győri FIlharmonikusok idén is a Barlangszínházban!

Három különleges koncerttel érkezik idén is a Barlangszínházba a Győri Filharmonikus Zenekar.>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<


2021-ben bemutatták a mozik a legújabb James Bond filmet, ami a Daniel Craig érának a végét sugallja. Egy valami viszont biztos: a filmzenék, - legyen szó a Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton vagy Pierce Brosnan Bondjáról, - mindig örökérvényűek. A Győri Filharmonikus Zenekar első koncertje a Királynők & királyok évadában június 19-én elhozza ezeket a hatalmas slágereket a kőfejtő falai közé.

A méltán népszerű filmsorozat legkedveltebb dallamai szimfonikus hangszereléssel szólalnak meg négy szenzációs énekes és a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában a nyári koncerten a The music of James Bond-on. A zenekar mögötti vásznon megelevenednek a jól ismert filmek képkockái, legismertebb jelenetei is, hogy együtt éljük át újból e filmek felejthetetlen hangulatát.Kóczán Péter


>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<


A győriek második barlangszínházi koncertje tisztelgés a SopronDrum fellépői előtt. A Salute, SopronDrum! hangverseny köszönti a nemzetközi ütősfesztivált, a SopronDrum részeként július 8-án. Leonard Bernstein, Kodály Zoltán, Emmanuel Séjourné és George Gershwin azon művei hangzanak el majd el a világförökség falai között, melyekben főszerepet kapnak az ütőhangszerek. A hangversenyt Kóczán Péter vezényli, aki 2013 óta a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar művészeti vezetője és  emelett az Ötórai hangolókon is találkozhatnak vele a kőfejtőbe látogatók. 

Emmanuel Séjourné egyébként a helyszínen lesz személyesen is a koncert alatt, hiszen az idei SopronDrumon workshopokat tart ő is.
“A Steinway hangja olyan, mint egy fehér vászon.” / Kép forrása: Péter Bence


>>> ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS <<<


Péter Bence világhírű zongoravirtuóz, zeneszerző és zenei producer sajátos hangzásvilágával és játékstílusával lebontja a korlátokat a zenei műfajok között. Játszott már a Sydney-i Operaházban, Oroszországban, Európa számos országában, és Las Vegasban is, a nyáron pedig a zongora királyaként érkezik a győriekkel a Királynők & királyok évadába, augusztus 20-án.

A Győri Filharmonikusokkal közös műsora tovább emeli a tétet. A világszerte óriási sikert arató, klasszikus elemekkel színesített szerzeményei és pop-rock feldolgozásai a szimfonikus hangszereléssel egy katartikus pillanatokkal tűzdelt zenei utazás - határok nélkül.